Aanbevelingen

Ik ben begonnen met personal training omdat ik van mijn fysio steeds oefeningen kreeg om mijn core te versterken. Ik wilde preventief mijn spieren versterken maar niet het risico lopen dat ik mijn rug- en nekklachten erger zou maken als ik oefeningen niet goed uit zou voeren. Onder begeleiding van René ben ik het afgelopen jaar sterker geworden, heb ik minder klachten én ben ik 10 kilo afgevallen.

Saskia van Nieuwenhuizen

Een boksles van René staat garant voor een training vol adrenaline! Na 1 uur voelt het alsof je 3 uur volle bak hebt getraind. René’s passie en enthousiasme voor boksen spatten van zijn lessen af en dat werkt aanstekelijk. Het zorgt ervoor dat je iedere training weer keihard je best doet. Zeer serieuze, motiverende trainer die streng maar rechtvaardig is en je ook complimenten geeft wanneer je dat verdient!

Maret Busch

René heeft ervoor gezorgd dat ik plezier heb gekregen in het sporten! Iets dat ik daarvoor niet had, waardoor ik al jaren niets meer aan sport deed. Omdat hij mij liet inzien dat ik al goed bezig was van nul naar één keer in de week trainen, voelde ik me geen loser maar was ik trots op mezelf. Hij motiveerde mij om iedere week te komen en verlegde zo mijn sportieve grenzen. Inmiddels twee jaar later sport ik minimaal twee keer in de week met heel veel plezier. Dat komt echt door René. Zonder hem zat ik nog steeds op de bank.

Ingeborg Schrijver

Toen ik last kreeg van een beginnende hernia ben ik begonnen met sporten bij René. Door middel van een goede mix van rekoefeningen, kracht en conditie waren mijn rugklachten snel verleden tijd en kon ik mijn volgende doelstellingen bereiken: sterker worden en vet verliezen. Ik ben in een jaar tijd 10 kilo verloren en meerdere keren over mijn eigen doelstellingen gegaan met de krachttrainingen. René zorgt ervoor dat je plezier krijgt in sporten en geeft training op een heel prettige manier, zonder te schreeuwen, maar ook zonder je te ontzien.

Cristiaan van der Steen